Mikropigmentering

Mikropigmentering

Vid mikropigmentering inplanteras en speciellt hudvänlig pigmenteringsvätska i huden med hjälp av en mycket tunn nål som förs upp och ned i mycket hög hastighet. Noggrann tillämpning av mikropigmentering kräver goda yrkeskunskaper och pålitlig apparatur.

Mikropigmentering kan användas för:

Ögonbryn

Tunn och/eller ojämn hårväxt i ögonbrynen korrigeras fullstängigt med mikropigmentering så att det bildas en jämn och fin ögonbrynslinje som annars endast kan åstadkommas av kostmetologer. Eventuella ärr i ögonbrynen kan också maskeras med hjälp av mikropigmentering. Om du har epilerat mycket under lång tid så att ögonbrynen har tunnats ut, kan ansiktets karaktärsdrag återställas med hjälp av mikropigmentering.
Pris: 5 000 kr
 

Ögon

Ögonlocken och ögonfransarna framhäver ögonen. Med hjälp av olika färgställningar vid mikropigmentering kan ansiktet och ögonens utseende förändras och naturligtvis göras mer attraktivt. Vid eyeliners inplanteras pigment mellan hårstråna i ögonfransarna. Det ger ett naturligt och komplett intryck. På så sätt kan man också ändra intrycket så att för stora eller för små ögon anpassas optiskt till ansiktet - vackra ögon utan att behöva oroa sig för make up som flyter ut!
Pris: från 2 000 kr
 

Läpparna

Läpparnas konturer kan kompletteras eller markeras extra på ett naturligt sätt med hjälp av mikropigmentering Mikropigmentering är en vanlig metod för korrigering av läpparna så att de får ett symmetriskt utseende. Vid läpparna kan du inte bara välja en riktig läppkontur i den färg som du önskar, utan också en mindre iögonfallande läppkontur som ger en svag och vacker form. Dessutom är det möjligt att ge läppkonturen en skuggeffekt.
Pris:5 500 kr