Våra Produkter

Rejuvis målsättning är att visa synbara resultat med hjälp av avancerad hudvårdsteknologi som drar nytta av AHA, Vitamin A,C,E,B6,P och Bioflavonoider. Högkvalitetsprodukter med sin unika komplex Formula som är en blandning av orientaliska kunskaper från Ming Dynastin och den moderna vetenskapliga teknologin, som är en oslagbar kombination. 

 

Eftersom Exuviance är ett medicinskt företag finns det inget “Hokus-Pokus”.  Allt är vetenskapligt utvecklat och  dokumenterat.Tryggt och effektivt. Det är inte styrkan på AHA-syran som avgör resultatet. Tvärtom  kan en för stark syra ha negativ effekt. Det är kombinationen av Exuviance skonsamma syror som ger resultat. T.o.m. personer med ömtålig hud kan använda produkten och få ett fantastiskt resultat.

 

bareMinerals är marknadens renaste produketer med en komplett makeupserie baserad på 100 % rena mineraler. De mineralbaserade produkterna är fria från konserveringsmedel, parfym, stabiliseringsmedel, mineraloljor, syntetiska färgämnen, parabener och andra kemiska ingredienser som  kan verka irriterande på känslig eller oren hud. Produkterna är ej testade på djur.

 

Intraceuticals Oxygenbehandling är en helt ny och unik behandling med omedelbart resultat som du både kan se och känna. Intraceuticals reducerar rynkor - utan nålar - utan smärta! Efter bara 30 minuter behandling känns och ser huden yngre ut, huden får maximalt med näring och fukt, cellförnyelsen stimuleras och cirkulationen ökar. Fina linjer och rynkor trollas bort. Intraceuticals Oxygenbehandlign utförs endast av utvalda hudterapeuter.

 

Allpresan är en mjukgörande hudkräm i skumform som innehåller karbamid. Allpresan används huvudsakligen som fotkräm, men passar för vård och skydd av torr hud på alla ställen på kroppen som händer, knän, armbågar, underben, mm. Allpresan har testats på svenska sjukhus, framförallt som fotkräm för diabetiker med torr och mycket torr hud.

 

Depilar System™ använder sig av den senaste och mest avancerade forskningen i sin strävan efter att erbjuda en effektiv och enkel metod för permanent reduktion av oönskad hårväxt hos alla, oavsett kön, härkomst, hårfärg och hårtyp.

 

Blomdahl tar de medicinska aspekterna av öronhåltagning och örhängen på allvar. Blomdahl Medical har en passion för medicinsk öronhåltagning och hudvänliga örhängen. Att ta hål i öronen är något man gör för att bli vacker, men det är också ett medicinskt ingrepp. Blomdahl göra allt de kan för att du ska kunna ta hål i öronen och bära vackra örhängen och samtidigt kunna känna dig trygg och säker.

 

 

Nailprotector är ett helt nytt sätt att behandla nagelsvamp på. I motsats till befintliga behandlingar som är baserade på ämnen, som har en hämmande eller dödande effekt på svampen, fungerar Cosmaro Phyto Nailprotector så att förutsättningarna för svampens existens avlägsnas, och det har visat sig vara ett effektivt verktyg.

 

VårtFri är ett nytt svenskt patenterat vårtmedel som hjälper kroppen torka ut vårtor. VårtFri kan användas mot handvårtor, fotvårtor och kroppsvårtor. VårtFri är en ofärgad lösning som till skillnad mot andra vårtmedel  har myrsyra som aktiv substans. Myrsyra är en organisk biologisk nedbrytbar syra som också är bakteriedödande.

 

Solidea är ett märke från Calzificio Pinellis kollektion av strumpor och strumpbyxor med graderad kompression och som är en av de bästa på marknaden. Solidea ger en enastående behandlande effekt kombinerat med ett vackert utseende. Solidea har utformat ett särskilt patenterade och mikromasserande byxorna som hjälper till att bekämpa skönhetsfläckar från cellulit. 

 

O.P.I är ett känt nagelvårdsvarumärke världen över och med ledorden kvalitet, trendsäkert och för den naturliga nagelns bästa. O.P.I har produkter för salongsbehandlingar såsom butiksförsäljning.

Cicamed Organic Science kombinerar det bästa från naturen med vetenskap. Cicamed är en ekologisk hudvårdsserie helt utan onödiga tillsatser. Cicamed är en ny generation av naturlig hudvård.