Mesoduo - Nålfri mesoterapi

Nålfri mesoterapi – Skinboost för fast och och mer återfuktad hud utan injektioner.

Djupt återfuktande behandling helt utan nålar eller obehag. Avancerad behandling i kombination med hudvänliga produkter. Inga restriktioner i din sociala tillvaro.

PRIS: 1.495 kr

Behandlingsbara indikationer

Anti Age

Genom de exklusiva funktionerna i MESODUO kommer fuktnivåerna omedelbart att öka i huden. Stora mängder näring gör dina hudceller mer friska och vitala för att producera nya friska celler.

Pigment och ojämn hudton

Genom specifika ingredienser erbjuder MESODUO effektiv påverkan av mörka och oönskade pigmentfläckar.

Känslig hud

En känslig hud kräver extraordinära åtgärder och framförallt extraordinära ingredienser i det val av produkter som används. Genom att stärka upp och lugna ner faktorer som orsakar reaktivitet och känslighet så kommer huden ges möjligheter att stärkas betydande med hjälp av MESODUO.

Fettreducering

Ansiktets åldrande resulterar i bland annat oönskade fettdepåer runt käklinjen. MESODUO är en av de första behandlingarna i modern tid som nu kan erbjuda resultat och utan smärtsamma injektioner eliminera fettceller. Prata med oss om hur vi kan påverka käklinjen för dig och hur många behandlingar som kan krävas för önskat resultat.

MESODUO

För de flesta är huden något vi tar för givet och ger lite uppmärksamhet. Men med tid och yttre påverkan från UV-ljus och livsstil är det inte sällan som huden till slut förlorar sin spänst och elasticitet. Detta uttrycker sig gärna när vi ställer oss framför spegeln och känner att vårt utseende förändrats på ett sätt som vi inte är van vid.

Kirurgi är ett stort och kostsamt steg att ta för att får ordning på hudens elasticitet och spänst – något som många konsumenter idag gärna vill undvika. Vi kan aldrig reversera åldrandet i vår kropp med stor framgång, däremot kan vi idag effektivt bromsa utvecklandet av ålderstecken, torrhet och oönskade linjer som uppstår.

MESODUO är inte bara en “quick-fix” för att åtgärda det som du känner besvärar dig. MESODUO erbjuder tillsammans med specialutvecklade produkterna som ingår i behandlingen en exklusiv och unik möjlighet att ge näring till din hud som ingen tidigare behandling gjort. Din hud kommer att bli friskare och mer motståndskraftig tack vare ökade nivåer av fukt.

Behandlingen är säker och helt fri från obehag eller smärta. Du kan genomföra behandlingen under dagen och omedelbart återgå till ditt sociala liv.

MESODUO är en investering i frisk hud och kräver din uppmärksamhet även i hemmiljö. Din behandlingskur tillsammans med dina hemvårdsprodukter är det som kommer ge dig önskat resultat med god hållbarhet. MESODUO-behandlingen kommer att aktivera många positiva egenskaper i din hud, men vikten av att på daglig basis fortsätta behandla med produkter som stödjer MESODUO behandlingen är avgörande för det långsiktiga resultatet.

Vi på Ilinium kan guida dig till det bästa valet av aktiva och resultatinriktade hudvårdsprodukter för att komplettera med din MESODUO behandlingskur.